Kersverse partner Bram Caudri sleept award in de wacht

“De paparazzi achtervolgen me overal”, grapt Bram Caudri over zijn sterrenstatus na het winnen van de M&A Award voor Best M&A Lawyer Mid-market.

De advocaat van Houthoff is amper twee jaar partner en heeft nu al een M&A Award in de wacht gesleept. Dat had hij niet verwacht. “Ik dacht eigenlijk dat mensen van tevoren te horen kregen dat ze een award zouden krijgen.” 

Lees ook: Houthoff benoemt Bram Caudri tot partner
M&A Awards 2018: Dit zijn de winnaars

Caudri heeft een bewogen jaar achter de rug. De gezondheid van zijn vader was niet goed en even leek het erop dat hij niet lang meer te leven had. Later werd de diagnose bijgesteld en bleek het niet om een terminale ziekte te gaan. Tegelijkertijd denderde de M&A-markt door en ervaarde Caudri een van de drukste periodes in zijn loopbaan. Hij werkte samen met twee – voor Houthoff – nieuwe private-equity-klanten; IK Investment Partners en Waterland. Hij adviseerde IK Investment Partners bij de overname van kabelbedrijf 2Connect en Waterland bij de verkoop van de cyber-security-bedrijf Infradata

Over heel het jaar was Caudri betrokken bij 14 deals met een dealwaarde van 451 miljoen euro, waarvan zeven deals met een private-equity-investeerder. Dat is iets minder dan in 2017 (19 deals en 473 miljoen), maar Caudri heeft niet het gevoel dat het veel rustiger wordt. “Je hoort wel mensen zeggen dat in aanloop naar de Brexit bedrijven iets voorzichtiger worden, maar in de praktijk merk ik er nog niets van.” 

Houthoff blijft daarom investeren in mensen. “Partners Jetty Tukker en Kirsten Berger zijn naar Houthoff gekomen, we hebben nieuwe counsels aangesteld en Maurits de Haan is tot partner benoemd.” De Haan won in 2016 de M&A Award voor Best Young Talent. Caudri moest afgelopen jaar ook afscheid nemen van zijn collega Jan-Paul van der Hoek. Na 23 jaar deals sluiten voor Houthoff is Van der Hoek aan de slag gegaan als investeringsmanager bij Active Capital Company.

Ondanks zijn drukke M&A-jaar, heeft Caudri wel tijd genomen voor de feestdagen. De kerst vierde hij met vrouw en drie kinderen in Hongarije. “Boedapest is een fantastische stad en kerst is daar heel belangrijk. Zelfs de kerstmarkt is tijdens kerst dicht, zodat iedereen bij de familie kan zijn.”
 

Gerelateerde artikelen