Houthoff Buruma benoemt Bram Caudri tot partner en Paul de Vries tot associate partner

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:36
Het Nederlandse advocatenkantoor Houthoff Buruma heeft twee nieuwe titels uitgedeeld. Bram Caudri is op 1 januari benoemd tot partner en Paul de Vries is associate-partner geworden.

Bram Caudri (37) is gespecialiseerd in fusies en overnames. Zijn praktijk heeft een focus op M&A-transacties met internationale aspecten. De overname-advocaat vertegenwoordigt zowel binnenlandse als buitenlandse private-equityinvesteerders en strategische partijen. Na zijn afstuderen aan de Universiteit Leiden in 2003 (Nederlands burgerlijk recht en Europees en internationaal recht), is Caudri in 2004 terecht gekomen bij Houthoff Buruma

Evenals Caudri is Paul de Vries (39) gespecialiseerd in fusies en overnames. De Vries houdt zich ook bezig met andere strategische corporate transacties. De kandidaat-notaris kan bogen op ruime ervaring met het adviseren over het opzetten van joint-ventures en vennootschappelijke structuren, corporate governance en (grensoverschrijdende) reorganisaties. Zijn expertise strekt zich ook uit tot aandeelhoudersgeschillen, uitkoopprocedures en uittreding van aandeelhouders. Hij adviseert aan grote, veelal internationale ondernemingen, private-equitypartijen en financiële instellingen.

"De partnerbenoemingen van Caudri en De Vries zijn een waardevolle versterking van onze M&A-praktijkgroep. We zijn er trots op deze twee getalenteerde juristen partner te kunnen noemen", aldus Johan Rijlaarsdam, Managing Partner bij Houthoff Buruma, dat op het moment zo'n 290 advocaten, notarissen en belastingadviseurs telt en vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York opereert.


Heeft u recentelijk een transfer gemaakt of bent u benoemd? Laat het ons weten via ghoeks@alexvangroningen.nl. 

Gerelateerde artikelen