Jury M&A Awards Young Talent in beraad over beste dealmakers van de toekomst

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:16
Stemmen op de Young Yalents kan nog. De beste Young M&A Talent 2014 wordt 11 december bekend gemaakt tijdens de 15e editie van de M&A Awards. De uitslag wordt bepaald door stemmen op de genomineerden op MenA.nl en een oordeel van de hoofdredactie van MenA.nl over de kandidaten aan de hand van de pitches.
Donderdag gingen M&A Community Manager Ezri-Joy Blaauw en M&A hoofdredacteur Willem van Oosten in gesprek met Frederike Karthaus en Emma Landstra van Ebbinge. Zij faciliteerden de ronde tafel van Young Talents tijdens het M&A Forum bij ABN AMRO op 12 november en gingen later in gesprek met andere genomineerden. 
Karthaus en Landstra hebben tijdens de ronde tafel scherp gelet op hoe de kandidaten zich manifesteerden. Kon de kandidaat goed mee komen in de discussie. Beschikken zij over een kritische en of originele kijk op M&A? Hebben ze visie en weten ze van aanpakken? Zijn ze verbaal sterk? Stuk voor stuk cruciale vaardigheden voor een goede dealmaker. 
 
 
Willem van Oosten, Frederike Karthaus en Emma Landstra in overleg over Young Talents
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
Gerelateerde artikelen