Jan Maarten Slagter start bij Hill+Knowlton

Communicatie-adviesbureau Hill+Knowlton Strategies breidt haar team van externe senior experts verder uit met Jan Maarten Slagter. Als Associate Director zal Jan Maarten met het Hill+Knowlton team organisaties en hun bestuurders en toezichthouders adviseren op belangrijke momenten.

“Met een brede juridische en journalistieke achtergrond en met zijn langdurige ervaring als directeur van de Vereniging van Effectenbezitters, is Jan Maarten als geen ander in staat om opdrachtgevers bij complexe litigation zaken, corporate governance gerelateerde issues of kwesties met aandeelhouders van het beste communicatie-advies te bedienen. Jan Maarten heeft een uitstekende reputatie en behoort tot de topprofessionals op zijn gebied”, zegt Frédérique Demenint- van der Ven, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland.

Jan Maarten was eerder advocaat, journalist bij Het Financieele Dagblad en directeur van beleggersvereniging Vereniging van Effecten Bezitters (VEB) van 2007 tot 2014. Van 2014 tot september 2016 was hij programmadirecteur van het Nyenrode New Board Program, een opleiding voor bestuurders en commissarissen. Hij is onder meer lid van de Raad van Commissarissen van KPMG Nederland.

Jan Maarten Slagter zegt over de samenwerking: “Ik ben blij met de kans om bij Hill+Knowlton mijn ervaring in te zetten voor betere communicatie tussen ondernemingen en hun stakeholders. Ik ken Hill+Knowlton al jaren als het leidende communicatieadviesbureau in Nederland en vind het een eer me aan de firma te verbinden.”

Gerelateerde artikelen