James Nolan (Philips)

De winnaar van Best M&A Director 2011, James Nolan van Philips, behoort ook in 2012 tot de selecte lijst genomineerden. Philips bouwde onder zijn leiding ook in 2012 gestaag verder aan zijn strategische focus rondom de drie sectoren Licht, Consumentproducten en Gezondheidszorg, met name in de opkomende markten.

Het afgelopen jaar werd onder meer Speech Processing verkocht aan Invest AG en werd voor 373 miljoen euro de High Tech Campus in Eindhoven verkocht aan investeerder Marcel Boekhoorn. De rest van het jaar stond in het teken van voorzichtig beleid en reorganisatie: het bedrijf is er veel aan gelegen om de huidige A3-kredietbeoordeling overeind te houden met terughoudend financieel beleid, al worden overnames ook in 2013 zeker niet uitgesloten.

Bekijk alle genomineerden per categorie

Bezoek de M&A Awards op 13 december 2012 in het Krasnapolsky
Met zo’n 600 professionals is de M&A Awards het evenement waar tout M&A, corporate finance en private equity aanwezig is. Een evenement met schwung, black tie, hospitality en topentertainment. Professionals simply can’t afford to miss out. Zie overnames.nl.

Bekijk hier alvast de M&A Community agenda voor 2013

Gerelateerde artikelen