IMC komt met durfkapitaalinitiatief 

Market maker IMC komt met een nieuw durfkapitaalinitiatief, IMC Investments. 

Met dit initiatief wil IMC volgens een persbericht in contact komen met, en investeren in, baanbrekende ondernemingen in een vroeg stadium, en haar kapitaal en expertise inzetten om de volgende generatie ondernemers te versterken.
 
IMC Investments zoekt onder meer om start-ups die actief zijn op het gebied van de handel in financiële instrumenten (met de nadruk op derivaten en digitale activa), alsook technologie en infrastructuur die efficiënte datatransmissie en uitvoering van transacties mogelijk maken.  
 
Dit initiatief bouwt voort op IMC's succesvolle staat van dienst als het gaat om het samenwerken met spannende jonge ondernemingen op het gebied van handel en technologie. Recente voorbeelden van investeringen zijn McKay Brothers, een marktleider in low-latency netwerken voor handelshuizen, Paradigm, een institutioneel liquiditeitsnetwerk voor handelaren in derivaten, en GFO-X, een handelsplatform voor digitale activa.
 
Een typische eerste investering kan tussen EUR 500K en EUR 10 miljoen bedragen, en kan overal ter wereld worden gedaan. IMC Investments zal kapitaal en expertise verstrekken om een partnerbedrijf te versterken.

Gerelateerde artikelen