Holland Corporate Finance organiseert M&A speeddates in Berlijn

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 09:58
Het internationale samenwerkingsverband van Holland Corporate Finance - M&A International - heeft een M&A speeddate georganiseerd tijdens het twaalfde Mid-Market Forum in Berlijn. Er zijn meer dan 600 speeddates gehouden tussen circa 160 M&A professionals uit het netwerk van M&A International. Bekijk de foto’s van het evenement.
“Het speed-netwerk concept werkt heel efficient”, zegt managing partner Maarten Wolleswinkel van Holland Corporate Finance. Wolleswinkel is eind 2011 benoemd tot president van M&A International en mede verantwoordelijk voor de organisatie van het M&A Mid-Market Forum. Tijdens de speeddates zoeken M&A adviseurs ondere andere naar een match tussen koop- en verkoopmandaten. Om de slagingskans te vergroten kregen de participanten voorafgaand speeddate gerichte informatie om het gesprek mee aan te gaan. Volgens Van Wolleswinkel kunnen de participanten binnen twintig minuten goed beslissen of het interessant is om een vervolg te geven aan het gesprek. 
Cross border-deals 
M&A international organiseert ieder half jaar het Mid-Market forum met als doel de samenwerking en kennisuitwisseling tussen de 600 M&A professionals in het netwerk te versterken om daarmee de kansen op deals te vergroten. Hierbij ligt de nadruk op de verschillende aspecten van cross-border deals. Het samenwerkingsverband heeft de afgelopen vijf jaar bij meer dan 1400 deals geadviseerd met een totale waarde van $85 miljard.
 
 
160 M&A professionals tijdens de speeddates
Dating met 160 M&A professionals
 
 
 
Marc van de Put van Holland Corporate Finance (links)
 
 
Maarten Wolleswinkel van Holland Corporate Finance op het Mid-Market Forum
 
 
 
Maarten Wolleswinkel van Holland Corporate Finance
 
 
Het programma wordt bestudeerd (rechtsachter Robert Boersma van Holland Corporate Finance)
 
Gerelateerde artikelen