Hogan Lovells verlaat Keizersgracht voor Zuidas

De advocaten van Hogan Lovells verlaten hun kantoor aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam en verhuizen eind 2017 naar een gloednieuwe toren op de Zuidas. 

De advocaten worden huurders van één van de twee nieuwe torens van het gerenoveerde Atrium. Een project van Icon Realestate. Momenteel wordt er nog hard geklust aan de torens, maar de advocaten hebben iets om naar uit te kijken. Volgens de ontwikkelaar belooft het een ‘uniek en onderscheidend’ gebouw te worden waar aan de hoogste standaarden wordt voldaan op het gebied van ‘gastvrijheid, verfijning, technologie en duurzaamheid´.

De nieuwe Atrium is ontworpen door MVSA Architects. Het bureau is ook verantwoordelijk is voor ‘de schoen’ – het voormalige hoofdkantoor van ING en nu Lexence – en het nieuwe station van Rotterdam . 

Hogan Lovells is een ‘full service’ kantoor met 120 werknemers in Amsterdam. Partners Victor de Vlaam, Johannes Buntjer en Jan de Snaijer werken aan M&A deals. Dit jaar staat het kantoor op vier deals, waaronder de overname van Grolsch door Asahi.
 

Gerelateerde artikelen