Bezoek NVP en M&A Lenteborrel op 9 maart met o.a. Annemarie Jorritsma (NVP) en Hugo Peek (ABN AMRO)

150 investeerders en M&A-adviseurs komen traditiegetrouw bijeen tijdens de NVP en M&A Lentebijeenkomst op donderdag 9 maart. Het thema van de vroege avond centreert zich rond private equity, ook zal met een schuin oog gekeken worden naar de landelijke verkiezingen op 15 maart. Host van de dag is ABN AMRO in Amsterdam.

Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom bij ABN AMRO in Amsterdam. Kom vol frisse zin naar de NVP en M&A Lenteborrel, waar Annemarie Jorritsma wordt bevraagd door moderator Ruben Munsterman, de drie ingediende NVP-inititatieven worden besproken en de aankomende verkiezingen tegen het licht worden gehouden. 

Onze keynote van de avond Joost Rigter neemt u vervolgens mee in vaste aannames en ingesleten denkpatronen die grotendeels onze blik op de wereld bepalen. Hierdoor zijn we vaak blind voor kansen die veranderingen en tegenslagen ons bieden. Joost vertelt over de ingrijpende ervaringen die hem hebben geleerd alles anders te zien en te ervaren. Zijn eerdere bijdragen in onze CFO Community en in het voorprogramma van de M&A Awards zijn zeer goed ontvangen. Laat u tijdens deze bijeenkomst inspireren. Uw kijk op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. 

Programma Lenteborrel 9 maart
17.30 uur: Ontvangst
18.00 uur: Opening M&A Community en Hugo Peek (Hoofd Large Corporates bij ABN AMRO)
18.05 uur: Q&A met Annemarie Jorritsma (voorzitter Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen)
18.20 uur: Joost Rigter (Trainer & Inspirational speaker) 
19.00 uur: M&A Cafe
20.30 uur: Einde

Moderator: Ruben Munsterman, Redacteur Business Insider Nederland

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden voor de NVP en M&A Lentebijeenkomst

Gerelateerde artikelen