Recruiters in Breda en Hilversum gaan samen verder

Bolster Investment Partners heeft nu een tweede recruiter aan de haak.

Arbeidsbemiddelaars Public Search en Kasparov Finance & BI gaan fuseren en gaan per direct verder als één bedrijf. Als onderdeel van de transactie neemt investeringsmaatschappij Bolster Investment Partners, dat al aandeelhouder in Public Search is, een belang in Kasparov Finance & BI.

Tegelijkertijd wordt Jasper van Eck, oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI, mede-eigenaar van Public Search. Beide bedrijven blijven onafhankelijk en onder de eigen bedrijfsnaam opereren.

De organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk een jaarlijkse omzet van circa zestig miljoen euro en tellen 200 medewerkers. Public Search en Kasparov Finance & BI bieden een vergelijkbare dienstverlening, maar voor andere doelgroepen: Public Search bedient de publieke sector met het detacheren van financieel professionals, vooral voor de zorg, de overheid en het onderwijs. Kasparov Finance & BI doet hetzelfde voor private organisaties. Public Search is gevestigd in Hilversum; Kasparov Finance & BI is gevestigd in Breda.

De beide bedrijven denken dat ze gezamenlijk de omzet kunnen verdubbelen, mede door nog meer overnames te realiseren. Ze denken te profiteren van de grote vraag naar talent. Ook speelt mee dat ze door hun fusie nu een landelijke dekking hebben.

Gerelateerde artikelen