Harris Williams & Co. adviseert IS Group bij verkoop aan KPN

Het Amerikaanse Harris Williams & Co. heeft als financieel adviseur van IS Group opgetreden tijdens de overname van de Nederlandse hosting- en clouddienstverlener door KPN.
De transactie werd namens Harris Williams begeleid door Thierry Monjauze, Jonathan Organ en Sylvain Noblet van de Technology, Media & Telecom divisie van Harris Williams. "Het management van IS Group heeft uitstekend werk geleverd door het bedrijf te laten uitgroeien tot één van de leidende hosting- en clouddienstverleners in Nederland", zegt managing director Monjauze. 
"Dankzij de overname door KPN zal IS Group in staat zijn om de groei te versnellen en te profiteren van KPN’s uitgebreide klantennetwerk", denkt Monjauze. De Nederlandse telecomreus maakte de overname van IS Group eerder deze week bekend zonder een overnameprijs te noemen. IS Group, dat in 1996 werd opgericht, heeft circa 130 werknemers en behaalde in 2014 een omzet van ongeveer 25 miljoen euro. KPN denkt door de overname zijn klanten beter te kunnen helpen met de overstap naar de cloud met toepassingen "waardoor zij efficiënter en flexibeler kunnen werken."
Gerelateerde artikelen