Groei met Uber, Takeaway, Reed Business, KPMG, Peerby en Wappzapp tijdens Corporate Growth Summit 10 september

De taxi┬┤s van Uber rijden all over de world en het Nederlandse Takeaway is de vierde grootste afhaalsite van de wereld. Zes bedrijven met compleet andere business modellen gaan tijdens het Corporate Growth Summit op 10 september met elkaar in gesprek op zoek naar de beste manier om groei te managen.

Lees de fullpage pagina in FD "Check in for Growth" van dinsdag 26 augustus hier (PDF).

Tijdens het closing panel op 10 september gaan zes CFO´s en ondernemers met elkaar in gesprek. Disruptive challengers en gevestigde bedrijven op één podium. Country manager Niek van Leeuwen van Uber, CFO Brent Wissink van Takeaway, CFO Jaap Schepen van Reed Business, oprichter Daan Weddepohl van Peerby, partner Gert-Jan Antvelink van KPMG en ondernemer Wienke Giezeman van Wappzapp.

De zes bedrijven zitten allen in een andere maturity phase met ieder hun eigen uitdagingen. De roots van Reed Business gaan terug tot 1880. KPMG is opgericht in 1987. Takeaway ging van start in 2000. Uber is opgericht in 2009. Peerby bestaat sinds 2011 en Wappzapp is de Benjamin van de groep en is sinds 2012 actief. 
De bedrijven verdienen hun geld – als ze al iets verdienen – op een compleet verschillende manier en hebben allen dagelijks te maken met de stormachtige ontwikkeling van opeenvolgende digitale ontwikkelingen. Tijdens het panel gaan de professionals in op het managen van de groei. Hoe blijft de cashflow stomen? Hoe anticipeer je op nieuwe technieken en innovatieve concurrenten. Hoe behoud je de technologische voorsprong?
 
Reed Business zit midden in de digitale transformatie. Takeaway strijd om het leiderschap in de wereldmarkt. Uber groeit hard maar de concurrenten schieten als paddestoelen uit de grond. Peerby bedreigt de hele retailmarkt maar verdient niets. Wappzapp challenged challenger Netflix.
 
Ontmoet 300 CFO’s, CEO’s, ondernemers en venture capital specialisten. Als lid van de M&A en/of CFO Community is deelname gratis. Belangstellende investeerders, ondernemers, VC’s, CFO’s en CEO’s kunnen eenmalig kosteloos deelnemen.
Gerelateerde artikelen