Diversity Day! Gratis online webinars van de SER op 5 oktober

De Sociaal Economische Raad organiseert 5 oktober weer Diversity Day. Meer dan 295 organisaties hebben zich aangemeld om actief te participeren. Van overheden, banken en universiteiten tot bekende bedrijven zoals Deloitte, EY, en Unilever. Het coachings -en trainingsbureau voor hoogopgeleide vrouwen, SheConsult, organiseert die dag een tweetal gratis webinars waarin het belang van gender diversity binnen de wetenschap en praktijk wordt samengebracht.

Online workshop voor HR-specialisten.
Hoe houd je vrouwen van 30-plus aan boord? 09:00-10:00
Volg deze presentatie van een nieuw onderzoek waaruit blijkt dat zingeving en werkgeluk voor vrouwen zwaar weegt. Luister vervolgens mee naar ervaren HR directeuren en loopbaancoaches die in discussie gaan over hoe dat in hun organisatie is, waar ze tegenaan lopen, wat daarbij goed werkt en wat beter kan. 

Online workshop voor mannelijke managers en bestuurders
Wat mannelijke leiders moeten weten van het vrouwenbrein. 13:00 – 14:00
Onder de noemer Wetenschap ontmoet praktijk organiseert het bureau de webinar ‘Wat mannelijke leiders moeten weten van het vrouwenbrein.’ Luister mee naar prof. dr. Iris Sommer, auteur van het boek ‘Het Vrouwenbrein’ en drs. Vréneli Stadelmaier, expert rond vrouw en werk en auteur van ‘Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ en de bestseller : ‘F*ck die onzekerheid.’ 

Meer info en reserveren kan hier.
https://sheconsult.nl/diversity-day-2021-gender-diversity/

Gerelateerde artikelen