Gilde Buy Out Partners wordt Rivean Capital

Gilde Buy Out Partners gaat voortaan door het leven als Rivean Capital. Online bezoekers voor Gilde komen nu uit bij Riveancapital.com. 

Het bedrijf is sinds 1982 actief als Europese private equity in het middensegment van de markt. Het team en de strategie van het bedrijf blijven ongewijzigd, laat Rivean weten. Met kantoren in België, Duitsland, Italië, Nederland en Zwitserland biedt Rivean een local-for-local-benadering van groei-oplossingen voor ambitieuze bedrijfsleiders. Het team beheert meer dan drie miljard euro aan activa en er zijn meer dan 250 investeringen voltooid. 

Rivean richt zich op bedrijven met een ondernemingswaarde van 100 tot 500 miljoen euro. 

"We zijn trots op wat we als bedrijf in de afgelopen vier decennia hebben bereikt en we zullen pragmatische, prestatiegerichte partners blijven voor managementondernemers”, verklaart bestuursvoorzitter Ralph Wyss de rebranding. “Onze rebranding naar Rivean Capital is een signaal naar onze zakenpartners, investeerders en portefeuillebedrijven van een energiek en gemotiveerd team. We zijn klaar voor het volgende hoofdstuk in onze groei."

 

Gerelateerde artikelen