Young M&A-ers opgelet! Wij zoeken nieuwe bestuursleden!

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe enthousiaste Young M&A Bestuursleden. Dit is de ultieme kans om de Nederlandse jonge M&A-professionals tot en met 35 jaar met elkaar en de Young M&A Community te verbinden.

Als bestuurslid zul je dit samen doen met medebestuursleden Freek van Schijndel (Nordian Capital Partners) en Matthijs de Vroome (Bolster Investment Partners). Je treedt in de voetsporen van Guillette van Grinsven (Houthoff) en Margreet van Doorne (EY).

Het Young M&A bestuur denkt met ons mee over wat er nodig is qua kennis, kwaliteit en netwerken tijdens onze events. Daarnaast draag je bij aan een waardevol netwerk waar je met je M&A concullega’s en leeftijdsgenoten kan verbinden en kennis kan uitwisselen. Dit kan zorgen voor waardevolle connecties waar je de rest van je carrière profijt van zult hebben. 

Wat betekent bestuurslid zijn?
– Je denkt mee over de Young M&A events en inhoud daarvan, zoals de Young M&A Fora, Padel en de Young M&A Zomerborrel.
– Je helpt met het uitbouwen van onze Young M&A Community.
– We spreken ongeveer 1x per 2 maanden af om te sparren over de voorgaande punten. 
– Je bouwt aan je eigen netwerk binnen de M&A Community.

Wil je graag een actievere rol spelen binnen de Young M&A community en denk je hier goed bij te passen? Stuur dan uiterlijk 9 juni een e-mail naar Community Manager Jurrien Morsch (jurrienmorsch@sijthoffmedia.nl) met een korte motivatie. We gaan dan graag met je in gesprek.
 

Gerelateerde artikelen