Genomineerden Best ECM Deal, Best ECM Banker en Best ECM Lawyer voor M&A Awards bekend

De M&A Awards voor de nieuwe categorie├źn Best ECM Deal, Best ECM Banker en Best ECM Lawyer worden 11 december uitgereikt. Het onderzoek voor de bepaling van de genomineerden van de M&A Awards is afgerond en MenA.nl presenteert de genomineerden van 2014. Donderdag 20 november verschijnen alle genomineerden deals en dealmakers op MenA.nl en in het FD.
Genomineerden Best ECM Deal 2014
IMCD IPO 
Euronext IPO
Imtech rights issue
NN Groep IPO 
Nutreco delisting
Ziggo delisting
 
Deals in bovenstaande categorie kenmerken zich door bijzonderheid, complexiteit van de transactie, innovatieve financiering, een gevoerde biedingenstrijd, een scherpe aankoopprijs en/of een uitmuntende strategie achter de transactie. 
Genomineerden Best ECM Banker 2014
Chris van Schuppen – ABN AMRO
Joris Voorhoeve – Kempen & Co
Kasper van Griensven – Deutsche Bank
Kim Balt – ING Groep
Rob Eilering – Rabobank
Willem-Jan Meijer – ING Groep
 
De Best Equity Capital Markets Banker is de waardevolle link tussen bedrijven en de kapitaalmarkten. De ECM-bankier weet exact wat de kapitaalbehoefte is van een klant en heeft de juiste kennis, contacten en drive om via de kapitaalmarkten financiering op te halen om beursgangen, emissies en private placements tot een succes te maken. De bankier beschikt over de juiste hard en soft skills om onder grote tijdsdruk de verantwoordelijkheid te dragen voor de executie van miljardendeals.
 
Genomineerden Best ECM Lawyer 2014
Hans Beerlage – Clifford Chance
Jan Willem Hoevers – De Brauw Blackstone Westbroek
Jan Louis Burggraaf – Allen & Overy
Joost Schutte – De Brauw Blackstone Westbroek
Pieter Schütte – Stibbe
Tim Stevens – Allen & Overy
 
De Best Equity Capital Markets Lawyer is een advocaat die betrokken is bij de grote en complexe capital market deals. Hij of zij heeft de juiste kennis van ondernemingsrecht en de kapitaalmarkten om de garanties en afspraken in de juiste juridische vorm te gieten om zo de samenwerking tussen bedrijven, banken en beleggers bij kapitaalmarkttransacties tot een succes te maken. 
 
Diner, cocktailbar en Trijntje Oosterhuis 
De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor de branche met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en financiers. De M&A Awards vormen traditiegetrouw de feestelijke afsluiting voor tout M&A, corporate finance en private equity. Een moment voor de top-dealmakers van Nederland om terug en vooruit te kijken, terwijl in vele categorieën awards worden uitgereikt. 
 
Geniet van de overweldigende hospitality, de jaarlijkse champagnereceptie aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement, een spetterend optreden van Trijntje Oosterhuis, de traditionele Loyens & Loeff Bols cocktailbar, de afterparty met lounge DJ’s, modellen van Showpony en veel meer. De M&A Awards worden dit jaar gepresenteerd door Mariska Hulscher en Willem van Oosten.
 
Kijk hier naar de foto’s van vorig jaar. Zie ook de website van de M&A Awards.
 
Er zijn nog 5 tafels beschikbaar. Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. 
 
Gerelateerde artikelen