Genomineerden Best Deal en Best Deal Midmarket voor M&A Awards bekend

Donderdag 11 december worden de M&A Awards voor Best Deal en Best Deal Midmarket uitgereikt. Het onderzoek voor de bepaling van de genomineerden van de M&A Awards is afgerond en MenA.nl presenteert de twaalf beste deals van 2014. Donderdag 20 november verschijnen alle genomineerde deals en dealmakers op MenA.nl en in het FD.
Genomineerden voor M&A Award Best Deal 2014
Corio – Klépierre
D.E Master Blenders 1753 – Mondel─ôz
Exact – Apax
Imtech – VINCI
Nutreco – SHV
Ziggo – Liberty Global
Genomineerden voor M&A Award Best Deal Midmarket 2014
ATAG Heating – Nordian
Flamco – Aalberts Industries
DORC – Montagu
Eyeworks – Time Warner
NPM Capital – Iddink
Oerlemans Foods – VION
Deals in bovenstaande categorieën, kenmerken zich door bijzonderheid, complexiteit van de transactie, innovatieve financiering, een gevoerde biedingenstrijd, een scherpe aankoopprijs en/of een uitmuntende strategie achter de transactie.
 
Diner, cocktailbar en Trijntje Oosterhuis 
De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor de branche met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en financiers. De M&A Awards vormen traditiegetrouw de feestelijke afsluiting voor tout M&A, corporate finance en private equity. Een moment voor de top-dealmakers van Nederland om terug en vooruit te kijken, terwijl in vele categorieën awards worden uitgereikt. 
 
Geniet van de overweldigende hospitality, de jaarlijkse champagnereceptie aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement, een spetterend optreden van Trijntje Oosterhuis, de traditionele Loyens & Loeff Bols cocktailbar, de afterparty met lounge DJ’s, modellen van Showpony en veel meer. De M&A Awards worden dit jaar gepresenteerd door Mariska Hulscher en Willem van Oosten.
 
Kijk hier naar de foto’s van vorig jaar. Zie ook de website van de M&A Awards.
 
Er zijn nog 6 tafels beschikbaar. Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913.
 
Gerelateerde artikelen