Genomineerd Best Venture Capital Manager 2014: Ewout Prins – Holland Venture

Ewout Prins van Holland Venture is één van de genomineerden voor de M&A Award voor Best Venture Capital Manager 2014. Hij kijkt terug op een goed jaar. "We hebben geïnvesteerd in drie ondernemingen en we hebben een deelneming met mooi resultaat verkocht."
"Met ons venture capital fonds hebben we geïnvesteerd in twee veelbelovende innovatieve bedrijven; de e-health onderneming IPPZ en de leverancier van mammografie producten SigmaScreening. Daarnaast hebben we een management buy-in in Humeca gefinancierd, een leverancier van producten voor huidtransplantatie. En last but not least, verkochten we in 2014 ons belang in De Ridder, de leverancier van non-food producten voor gevangenissen, aan het beursgenoteerde Bunzl Plc. Daar realiseerden we een mooi resultaat op."
 
Voor 2015 is Prins optimistisch. "Binnen onze investeringsthema’s healthcare en digitalisering voorzien we veel dynamiek en dat biedt kansen voor investeerders. We werken aan een aantal interessante nieuwe investeringen die in 2015 zullen worden afgerond. Daarnaast zien we dat onze portefeuille zich goed ontwikkelt."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen