Genomineerd Best Valuator Advisor 2014: Thomas Notenboom – Mazars Berenschot Corporate Finance

Thomas Notenboom is genomineerd voor de M&A Award voor Best Valuator. Hij is partner bij Mazars Berenschot Corporate Finance en verantwoordelijk voor Valuation & Litigation Support. In 2014 was hij onder meer betrokken bij de squeeze out procedure van TMC in opdracht van Gilde Buy Out Fund en adviseerde hij over waarderingvraagstukken ten behoeve van OCI, the Guardian Group, Hästens, Crown van Gelder, Movares en Inkasso Unie.
Daarnaast verrichte hij een groot aantal waarderingen in het kader van aandeelhoudersgeschillen. Dit deed hij in rol van partijadviseur dan wel bindend adviseur, als ook in de rol van gerechtelijk deskundige voor rechtbanken (waaronder de Ondernemingskamer). 
Notenboom over 2015: “Naast een toename van het advieswerk in het kader van geschillen, bestuurdersaansprakelijkheid en schadeclaims, was in 2014 tevens een toename merkbaar van waarderingswerk ten behoeve van fusies en overnames. Voor 2015 verwacht hij dat die trend zich verder zal doorzetten.”
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen