Genomineerd Best Valuator 2014: Wim Holterman – PwC

Wim Holterman is partner Valuations bij PwC. Hij is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Valuator. In 2014 verrichtte hij een groot scala aan opdrachten, zoals een portefeuille analyse voor een PE-partij, verschillende waarderingen in de financiele sector waaronder waarderingsanalyses van kredietportefeuilles in het kader van portefeuilletransacties en waarderingen in de olie - en gas industrie, de bouw, en waarderingen in het kader van disputen en uitkoopprocedures.
Holterman ziet een positieve ontwikkeling van de M&A-markt: "In 2014 hebben we een sterke groei van de M&A activiteit gezien, primair gedreven door private equity. Ik verwacht dat deze groei in  2015 zal doorzetten, waarbij de corporates een steeds belangrijker rol zullen spelen. Verschillende factoren spelen daarbij een rol. De nog steeds zeer lage groei in Europa betekent dat ondernemingen hun groei agenda  slechts kunnen realiseren door overnames. Overnames worden gefaciliteerd  door historisch lage financieringslasten, waar als gevolg van het monetaire verruimingsbeleid van onder meer de ECB,  voorlopig geen einde aan lijkt te komen. En veel ondernemingen hebben inmiddels een ijzersterke kas- en solvabiliteitspositie om  weer overnames te kunnen doen."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.  
 
Gerelateerde artikelen