Genomineerd Best valuator 2014: Jan Jaap Snel – Duff & Phelps

Jan Jaap Snel, managing director bij Duff & Phelps, is genomineerd voor een award in de categorie Best valuator . In 2014 was Jan Jaap als financieel adviseur betrokken bij een divers palet aan opdrachten. Zo was hij onder meer betrokken bij de aankoop door Taminco van de “formic acid” activiteiten van Kemira, de beoogde de-listing van Exact en de beursgang van IMCD.
Daarnaast verrichtte hij een aantal waarderingen in het kader van juridische geschillen en herstructureringen (waaronder Heiploeg) en continueerde hij de dienstverlening aan bestaande cliënten zoals EDF, van Gansewinkel, SNS Reaal, Q-Park en Univar.
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen