Genomineerd Best Transaction Support Advisor Midmarket 2014: Joost Siemensma – Sincerius

Joost Siemensma van Sincerius is genomineerd in de categorie Best Transaction Support Advisor Midmarket 2014. "In 2014 is SINCERIUS hard gegroeid naar een team van 5 partners en is daarmee de enige financiƫle due diligence boutique van Nederland in deze omvang. De hands-on rol en hoge betrokkenheid van de partners tijdens een transactie is uniek in de aanpak van SINCERIUS, waarmee zij zich weet te onderscheiden in de markt", zegt Siemensma.
"Samen met de groei van het team steeg niet alleen het aantal transacties waar SINCERIUS bij betrokken is (meer dan 30), maar ook de omvang van deze transacties in zowel dealsize als in doorlooptijd.  Een mooi teken van het vertrouwen dat klanten hebben in de constante kwaliteit van het transactieadvies en in het team van SINCERIUS."
 
Siemensma ziet de toekomst positief in. "SINCERIUS voorziet dat M&A landschap in 2015 een verdere stijging van volumes laat zien door de hoge ambities bij kopers en de gestegen bereidwilligheid bij verkopers om tot een transactie te komen. Op deze golf streeft SINCERIUS er naar om haar team verder uit te breiden met zowel partners als adviseurs."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen