Genomineerd Best Transaction Support Advisor 2014: Ewald van Hamersveld – KPMG

Ewald van Hamersveld van KPMG is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Transaction Support Advisor. Van Hamersveld geeft leiding aan de secties Private Equity en Corporate Clients binnen KPMG Transaction Services Nederland. Voor zijn klanten is Van Hamersveld de afgelopen 12 maanden betrokken geweest bij een groot aantal transacties en opportunities in Nederland en in het buitenland.
Van Hamersveld is onder meer betrokken geweest bij de succesvolle verkoop van TSS, van Fa-med en van VION Ingredients aan Darling, de emissie van Ballast Nedam en de acquisitie door Wereldhave van een aantal winkelcentra in Frankrijk. 
 
Voorts was hij bij vele opportunities betrokken, die in het (nog steeds) moeizame klimaat van 2014 niet tot een transactie hebben geleid. Voor 2015 is Van Hamersveld mede gezien het huidige economische klimaat hoopvol gestemd. Op dit moment is hij betrokken bij een aantal herfinancieringen en mogelijke transacties met de potentie van Best Deal 2015.
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.  
 
Gerelateerde artikelen