Genomineerd Best Transaction Support Advisor 2014: Bruno Jelgerhuis Swildens – EY

Bruno Jelgerhuis Swildens van EY is genomineerd voor een award in de categorie Best Transaction Support Advisor. Hij zag in 2014 de M&A activiteit toenemen en was druk met de uitbouw en verbreding van het TAS team van EY.
"Ik verwacht dat de M&A activiteit in 2015 doorzet en dat er consolidatie zal plaatsvinden in bepaalde sectoren", zegt Jelgerhuis Swildens. 
De M&A adviseur was afgelopen jaar betrokken bij meerdere M&A deals waaronder de fusie van DE Masterblenders met de koffie activiteiten van Mondelez en de deals Van Oord – Ballast Nedam Offshore, Hestya – Hes Beheer delisting en Cofco – Nidera.
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
  
Gerelateerde artikelen