Genomineerd Best TAS Advisor Midmarket 2014: Ruben Mikkers – KPMG

Ruben Mikkers van KPMG had een druk jaar. Hij is genomineerd M&A Award voor de categorie Best Transaction Advisory Services. Hij was bij meerdere deals betrokken.
Hij adviseerde BMW bij de verkoop van Noordlease. was betrokken bij de vendor due diligence van DORC (Dutch Ophthalmic Research Center) bij de verkoop aan Montagu. Deed de buy-side financial/tax due diligence en SPA assistance voor Lukoil bij de overname van Rotonde Olie. Ook was bij betrokkem bij deals van het Rode Kruis ziekenhuis – Zorg van de Zaak, Life Science Partners – Curetis/Sequana, Nordian Capital – Chrysal International, Nanomi – Lupin, Borealis – Specialty Polymers Antwerp, Darling International – Vion Ingredients en  AMC – VUmc.
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.   
 
Gerelateerde artikelen