Genomineerd Best Private Equity Manager Midmarket 2014: Perry Bos – Nordian Capital Partners

Perry Bos van Nordian Capital Partners is genomineerd als Best Private Equity Manager Midmarket. Bos heeft een druk jaar gehad. "Bijzonder dit jaar was de verzelfstandiging. De samensmelting van Rabo Capital en Friesland Bank Investments in één zelfstandig PE-huis te weten Nordian Capital."
Bos: "Ik heb gewerkt aan de verkoop van DORC en ATAG Heating (beide gelukt) en gewerkt aan de koop van Kipp en Zonen en Chrysal International (beide succesvol). Het was een enerverend en succesvol jaar. Ik denk dat 2015 weer een goed jaar gaat worden zowel aan de koop als de verkoopkant."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen