Genomineerd Best Private Equity Manager 2014: Pieter de Jong – 3i

Pieter de Jong van 3i is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Private Equity Manager. "2014 was een erg goed jaar voor onze portfoliobedrijven in Nederland. Alle bedrijven lieten een forse winstgroei zien. De dealflow was aan de magere kant en de prijzen blijven vrij hoog", zegt De Jong.
3i was afgelopen jaar actief in de sportschool. "Rond de jaarwisseling 13/14 heeft 3i een meerderheidsbelang verworven in Basic Fit, een van Europa’s grootste fitness ketens met 200 vestigingen in vier landen. De onderneming groeit snelt en heeft in 2014 circa zeventig nieuwe vestingen toegevoegd", zegt De Jong. 
Ook heeft 3i goede zaken gedaan met portfoliobedrijf Refresco Gerber. "Eind vorig jaar heeft 3i’s portfoliobedrijf Refresco (Europa ’s grootste private label frisdranken fabrikant), Gerber Emig, de nummer 2 op de Europese markt overgenomen. De combinatie, Gerber Emig, produceert meer dan zes miljard liter frisdrank in negen landen en heeft een omzet van meer dan 2 miljard euro. Het hoofdkantoor van RefrescoGerber is gevestigd in Rotterdam."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen