Genomineerd Best PR Consultant 2014: Ian Bickerton – HuijskensBickerton

Ian Bickerton van HuijskensBickerton is genomineerd voor een award in de catergorie Best PR Advisor. Bickerton: Vroeg in het jaar kondigde Liberty Global, dat in Nederland eigenaar is van UPC, aan dat het Ziggo wilde overnemen – één van de grootste deals in Nederland van de afgelopen jaren. Onder leiding van Ian Bickerton werkte het team van HuijskensBickerton samen met de interne communicatieteams van Liberty Global in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de VS.
De overname van de Designated Market Maker-tak van Goldman Sachs door IMC was een ander hoogtepunt dit jaar. Het Nederlandse IMC, waar Bickerton communicatieadviseur is, kreeg daardoor een stevige voet aan de grond op de New York Stock Exchange, ’s werelds meest prestigieuze beursvloer. 
Daarnaast was Bickerton woordvoerder voor het Britse uitgeversconcern Mecom tijdens de verkoop van verschillende bedrijfsonderdelen; eerst de verkoop van Media Groep Limburg (MGL) aan Concentra en vervolgens de overname van Mecom zelf door De Persgroep. 
Ian was ook communicatieadviseur voor Apax in Nederland tijdens de overname van Exact Software voor 730 miljoen euro. 
“Wij hebben veel bereikt voor een relatief klein kantoor – vooral wanneer je onze omvang vergelijkt met die van de internationale PR bedrijven waarmee wij concurreren,” aldus Ian Bickerton.  “Dit is het resultaat van hard werken en een dagelijkse toewijding aan kwaliteit en service. Dit blijkt niet alleen uit het aantal deals dat wij het afgelopen jaar hebben begeleid, maar vooral ook uit de waardering van de klanten waarmee wij sterke en langdurige relaties hebben opgebouwd. Ik verwacht dat de markt in 2015 kansen zal blijven genereren voor ons kantoor om te laten zien dat wij waarde kunnen toevoegen aan transacties.”
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
 
Gerelateerde artikelen