Genomineerd Best PR Consultant 2014: Charles Huijskens – HuijskensBickerton

Charles Huijskens is genomineerd in de categorie Best PR Consultant 2014. “Het afgelopen jaar was voor HuijskensBickerton een topjaar,” aldus Huijskens. “We begonnen met de verkoop van een meerderheidsbelang in graanhandelshuis Nidera aan de Chinese onderneming Cofco. Onze jarenlange cliënt Nidera is een familiebedrijf dat in 1920 is opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Met de transactie was circa € 1 miljard gemoeid. Daarna werkten we aan de communicatie rond de verkoop van Eyeworks door Reinout Oerlemans aan Time Warner. Deze transacties zijn inmiddels afgerond.”
“Samen met partner Ian Bickerton werkte ons kantoor ook dit jaar weer voor Liberty Global. De overname van Ziggo is inmiddels in de allerlaatste fase. Daarmee komt een einde aan de beursnotering van Ziggo. Ook bij de publiciteit rond het shirtsponsorcontract met Ajax waren wij intensief betrokken. Vanaf 1 januari zal het eerste elftal van Ajax de naam dragen van deze nieuw grote speler op de Nederlandse kabel- en mediamarkt.”
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen