Genomineerd Best PR Advisor: Frans van der Grint – Hill+Knowlton Strategies

Frans van der Grint, Financial+M&A Practice Director Europe bij Hill+Knowlton, is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best PR Consultant. Voor de Financial+M&A practice van Hill+Knowlton Strategies was 2014 een druk jaar. De M&A communicatieteams van het bureau begeleidden zo’n 25 grote en kleine transacties. De verkoop van de Spaanse winkelketens door Vastned was voor Frans van der Grint de eerste transactie-aankondiging van het jaar.
In het oog springend was het bod van D.E Master Blenders 1753 op de koffie-business van Mondelēz, waarin Van der Grint en zijn team de Nederlandse koper bijstaan. Imtech, dat door Van der Grint ondersteund wordt in de communicatie, stond in de schijnwerpers met onder meer een succesvolle claimemissie van 600 miljoen euro en de verkoop van de ICT-divisie aan het Franse Vinci. VTTI Energy Partners LP werd succesvol gelanceerd op NYSE, in samenwerking met de collega’s van het kantoor New York.
 
Later in het jaar werd de overname van HES Beheer door klant Hestya Energy afgerond. In het laatste kwartaal is het bod van SHV op Nutreco een opvallende transactie, waarbij Van der Grint het communicatieteam leidt dat Nutreco adviseert.
2015 wordt volgens Van der Grint een druk transactie-jaar, waarbij ook enkele in het najaar van 2014 uitgestelde IPO’s alsnog worden aangekondigd.
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
 
Gerelateerde artikelen