Genomineerd Best PR Advisor 2014: Ingo Heijnen – Hill+Knowlton Strategies

Ingo Heijnen is genomineerd in de categorie Best PR Consultant. Heijnen: "De dealmakers zaten zeker niet stil dit jaar. Dus ook voor de communications advisors was het een druk M&A jaar met voor mij persoonlijk involvement in de fusie van DEMB met de koffiebusiness van Mondelez, de beursgang van Geneba op NPEX, de verkoop van Workx aan Loxam, de investering van H2 in Oerlemans en de acquisitie van zes winkelcentra in Frankrijk door Wereldhave."
"Daarnaast waren er nog andere transacties die het levenslicht uiteindelijk niet zagen of nog niet hebben gezien, waaronder een IPO op Euronext. Met name in de tweede helft van het jaar ging het hard – we hebben een periode na de zomer gehad dat we binnen een week aan drie nieuwe deals gingen werken. De tijdelijke dip op de beurzen dit najaar deed daar niet veel aan af."
Heijnen verwacht nog veel deals komend jaar. "De komende tijd blijven de deals door gaan. Er zit nog steeds veel geld in de markt, nog lang niet alle strategische kopers hebben hun oorlogskassen geleegd, terwijl ook nog wat exits bij private equity moeten plaatsvinden. Er lijkt veel aandacht voor Nederlandse fondsen vanuit het buitenland te zijn – ik ben benieuwd naar het vervolg hiervan."
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
 
Gerelateerde artikelen