Genomineerd Best Post Merger Integration Manager 2014: Harold de Bruijn – KPMG

Harold de Bruijn van KPMG is een van de kanshebbers voor een M&A Award in de categorie Best Post Merger Integration Manager. De Bruijn heeft afgelopen jaar met name gefocused op een aantal integraties van private equity bedrijven, waarvan de overname van Clariant door Stahl degene is die ook met name genoemd kan worden.
Ook was De Bruijn betrokken bij divers integratiewerk voor met name Amerikaanse bedrijven die naar Europa komen. De Bruijn: "Dit is voor mij ook een bijzonderheid, ik zie veel tractie vanuit US naar Europa, hetgeen zich uit in buy-side (integratie)werk maar ook sell-side en carve-out werk aan de verkoperskant. Ik heb het afgelopen jaar ervaren als een jaar waarin de markt weer aantrekt en bedrijven ook weer meer geld uittrekken voor advisering op het gebied van integratie en separatie om de waarde uit hun transacties te optimaliseren. Aan de andere kant zie je bedrijven ook zelf capability opbouwen op dit terrein, en ik zie  daarom de behoefte aan samenwerking met adviseurs in plaats van ‘uitbesteden’ groter worden. Ik denk dat deze trends zich doorzetten in 2015 en kijk er naar uit!"
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
Gerelateerde artikelen