Genomineerd Best Post Merger Integration Advisor 2014: Bas van Helden – Accuracy

Bas van Helden van Accuracy is genomineerd in voor een M&A Award in de categorie Best Post Merger Integration Advisor. Accuracy had een goed jaar. Van Helden: "De toename in aan M&A gerelateerde activiteiten in het laatste kwartaal van 2013 heeft zich voor Accuracy doorgezet in 2014. Dit heeft geleid tot een groot aantal succesvolle acquisities van onze klanten", zegt Van Helden.
Voorbeelden van overnames van Accuracy zijn de acquisitie van Corio door Klépierre‎, Workx door Loxam, Gerzon door Lagardère Services en Elysee Dental Holding door Modern Dental. Van Helden: "Ook voor onze Nederlandse klanten heeft het geresulteerd in mooie acquisities, zoals diverse acquisities voor Gilde Equity Management, Standard Investments, IS Group, Nordian Capital en Waterland. Daarnaast hebben wij ook diverse succesvolle verkoopprocessen kunnen ondersteunen, o.a.‎ ASP4all Bitbrains, DORC, Medizorg, Chrysal en de verkoop van assets van Unibail aan Wereldhave‎."
 
Naast ondersteuning bij transacties heeft Accuracy in 2014 gewerkt aan waarderingen voor belastingdoeleinden en in aandeelhoudersdisputen. Op het gebied van post merger integration is het bedrijf betrokken geweest bij twee herfinancieringen en een PPA voor Philips.
 
Van Helden: Zoals het nu lijkt, zal 2015 een continuering laten zien van de M&A-activiteit. Wij hopen op het doorzetten van de huidige positieve trend in een toename van het aantal transacties!
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen