Genomineerd Best M&A Tax Advisor 2014: Rowdy Schouten – JSA Tax

Rowdy Schouten van JSA Tax is genomineerd in voor een M&A Award in de categorie Best M&A Tax Advisor. Schouten bij een groot aantal transacties betrokken geweest, variƫrend van mid-market tot groot, en zowel voor private equity als (beursgenoteerde) bedrijven.
Schouten: "Opvallende tendens dit jaar was toch wel het grote aantal carve outs uit beursondernemingen waar wij dit jaar onze bijdrage aan hebben geleverd voor onze private equity cliënten. Daarnaast, en dat vind ik persoonlijk altijd hele mooi transacties, hebben we gerenommeerde familiebedrijven mogen begeleiden bij het doen van een transactie, in een enkel geval zelfs bij de overname van een andere familiebedrijf dat al generaties bestaat. De historie en familiewaarden zijn dan bijzondere aspecten waar rekening mee moet worden gehouden."
"Voor 2015 verwachten wij een doorgaande stijgende lijn qua aantal en omvang van transacties. Daarnaast zouden wij als pragmatische fiscalisten waarderen als het fiscale stelsel wordt vereenvoudigd. Vooral de rente-aftrek- en lucratief belang wetgeving verdienen momenteel geen schoonheidsprijs."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.  
 
Gerelateerde artikelen