Genomineerd Best M&A Lawyer Midmarket: Pieter Janssen – JanssenBroekhuysen

Pieter Janssen behoort al jaren tot het selecte groepje genomineerden in de categorie Best M&A Lawyer Midmarket. Ook het afgelopen jaar schreef Janssen weer mooie deals op zijn trackrecord bij, zowel private equity als corporate M&A transacties.
Zo was Janssen lead advisor voor USG People in de overname van Netwerven, stond hij Nordian Capital bij in de verkoop van ATAG Heating aan Ariston Thermo en adviseerde hij Van Lanschot Participaties in de verkoop van Medizorg. Mentha Capital werd bijgestaan in de overname van Etiket Nederland van NL Vastgoed. 
 
Voordat Janssen in 2006 met Marielle Broekhuysen het boutique advocatenkantoor oprichtte, deed hij acht jaar ervaring op bij een groot, internationaal advocatenkantoor en werkte geruime tijd in New York. Janssen werd in 2011, 2012, 2013 en 2014 genomineerd voor de M&A Awards voor Best M&A Lawyer mid market. 
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
  
Gerelateerde artikelen