Genomineerd Best M&A Lawyer Midmarket 2014: Jan-Paul van der Hoek – Houthoff Buruma

In 2014 is Jan-Paul van der Hoek onder meer actief geweest met verschillende acquisities voor Eurofiber (Doughty Hanson) en de uitkoop van CVC uit VolkerWessels. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de perikelen en transacties rond Argos namens de groot aandeelhouders.
Op dit moment is Van der Hoek druk in de weer voor Lion Capital; dat zal dan wel in de snackindustrie zijn, of iets met de HEMA. In 2013 kreeg Jan-Paul van der Hoek uit handen van SDU Uitgevers een Gouden Zandloper als Best M&A Lawyer en bij de M&A Awards behoorde hij al meerdere malen tot het exclusieve lijstje van genomineerden. 
De M&A markt is volgens Van der Hoek nog altijd bepaald grillig, waaraan een nog altijd voortdurend gebrek aan vertrouwen debet is. Van der Hoek: “Daaraan moeten we met z’n allen werken.” 
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen