Genomineerd Best M&A Lawyer Midmarket 2014: Herman Kaemingk – Loyens & Loeff

Herman Kaemingk had in de afgelopen twaalf maanden driemaal te maken met Zwitserse beursgenoteerde kopers van Nederlandse bedrijven voor wie hij optrad: zo werd het Nijmeegse Alpha International verkocht aan Also Holding AG, Geveke Technical Solutions aan Walter Meier AG, en IBL International aan Tecan Group.
Daarnaast trad Kaemingk op bij de management buyout van havendienstverlener S5 Agency World uit de Koninklijke Burger Groep en voor zorgketen Bergman Clinics bij het aantrekken van groeikapitaal van Rabo Participaties. Begin november volgde de verkoop van offshoredienstverlener Seafox aan het Arabische Millennium Offshore Services, waarbij hij optrad voor NPM Capital en de families Cordia en Van der Lely. 
Wat viel er volgens Kaemingk op? “Dat hoogkwalitatieve Nederlandse bedrijven, vooral als ze in gespecialiseerde niches zitten, zeer aantrekkelijk blijven voor buitenlandse kopers. Ik verwacht dat deze trend in 2015 zal doorzetten, en ook aan private equity fondsen exit-gelegenheden zal bieden die zij niet zullen laten lopen.” 
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen