Genomineerd Best M&A Lawyer 2014: Tim Stevens – Allen & Overy

Tim Stevens noemt 2014 zelf ‘bere-druk’ en dat ging niet onopgemerkt voorbij: hij is genomineerd als Best M&A Lawyer én Best ECM Lawyer en werkte aan eveneens genomineerde deals als LGI/Ziggo, Corio/Klepierre en Exact/Apax.
Bij deze deals trad hij achtereenvolgens op voor Libergy Global, Corio en Exact. Stevens: “De Ziggo-deal hing natuurlijk al een tijd in de lucht, maar was toch spannend omdat het twee concurrenten zijn die samengaan. Corio was innovatief omdat we er een structuur hebben bedacht die de grensoverschrijdende fusie werkbaar maakt voor beursvennootschappen. Exact had al eerder naar P2P’s gekeken maar is nu via een soort veiling alsnog gelukt.” 
Qua ECM-werk trad Stevens op als adviseur voor NN en ING bij de IPO van NN Group en voor de underwriters bij de claimemissie van Wereldhave. De verwachtingen van Stevens voor 2015? “Het wordt een topjaar.”  
  
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen