Genomineerd Best M&A Lawyer 2014: Leo Groothuis – NautaDutilh

Leo Groothuis werkt al 18 jaar in de corporate praktijk van NautaDutilh. Die praktijk werkte in 2014 onder meer aan deals voor het Chinese Mofco, de Smallsteps overname uit de Estro-deconfiture en de transformatie van Casino Guichard-Perrachon in Cnova NV ter voorbereiding op een Amerikaanse IPO.
Groothuis: “Onze praktijk wordt al jaren door de markt in de first tier gerangschikt en blijft dankzij deze sterke marktpositie ook tijdens de financiële crisis jaar op jaar groeien. Wij kunnen wederom rekenen op een mooi resultaat voor 2014 en ook voor 2015 zijn de verwachtingen hooggespannen.” 
Groothuis en zijn 22 Nederlandse transactie partners gaan daarbij prat op vooruitstrevende adviezen. “Niet alleen in het aantal M&A, kapitaalmarkt en financiering deals, maar ook op het gebied van innovatie blijft NautaDutilh in de top van de markt. Zonder twijfel wordt 2015 minstens zo’n mooi M&A jaar!"
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen