Genomineerd Best M&A Lawyer 2014: Jan Louis Burggraaf – Allen & Overy

Voor Jan Louis Burggraaf stond 2014 in het teken van een aantal significante deals, waaronder het openbaar bod op UNIT4, de verkoop van Eyeworks en het voorgenomen bod op Nutreco. Burggraaf: “Het jaar bood een mooie combinatie van transacties voor strategische partijen en financiële partijen. Het aandeel private equity zal volgend jaar nog groter zijn.”
Volgens Burggraaf, die al acht keer tot beste M&A advocaat verkozen werd, waren er het afgelopen jaar meerdere professioneel interessante momenten. “Allereerst de gestanddoening en succesvolle afronding van het openbaar bod door Advent op UNIT4”, aldus Burggraaf. “Daarnaast was de signing en closing van de Eyeworks-transactie bijzonder, na een langdurig en enerverend proces. Interessant was ook de dynamiek rondom het voorgenomen bod van SHV op Nutreco. 2014 was een redelijk druk jaar zonder de hectiek van de jaren 2005, 2006 en 2007. Een mooie combinatie van transacties voor strategische partijen en financiële partijen.” 
In de aanloop naar 2015 is Burggraaf positief. “In 2015 verwacht ik een redelijk actievere markt met min of meer hetzelfde niveau van M&A activiteiten als in 2014. Een nog groter deel daarvan betreft private equity kopers, maar nog steeds niet zo hectisch als in de jaren 2005, 2006 en 2007.” 
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen