Genomineerd Best M&A Lawyer 2014: Annelies van der Pauw – Allen & Overy

Annelies van der Pauw werkte in 2014 onder meer aan een aantal transacties voor Bencis, waaronder de verkoop van StorkPrints, de verkoop van Axa Stenman en de aankoop van Morubel. “Het was een druk, enerverend en afwisselend jaar”, aldus Van der Pauw.
Naast de transacties voor cliënt Bencis Capital Partners was Van der Pauw betrokken bij de overname van Ziggo door Liberty Global en de overname van Flamco – producent van expansievaten, toebehoren en bevestigingstechnologie – door Aalberts Industries. Van der Pauw: “Iedere zaak had z’n bijzonderheden die meestal voor een belangrijk deel afhankelijk zijn van de personen die daarbij zijn betrokken. Na een druk, enerverend en afwisselend jaar maken we ons op voor 2015, waarin ik nog meer M&A activiteit en meer vertrouwen in de markt verwacht.”
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
 
Gerelateerde artikelen