Genomineerd Best M&A Director 2014: Stewart McCrone – Philips

Stewart McCrone heeft in 2014 James Noland opgevolgd als M&A director en zal zich onder andere bezighouden met de splitsing van Philips in een Healthtech en een Lighting bedrijf.
De Schot Stewart McCrone werkt sinds 1988 bij Philips en heeft in de afgelopen 26 jaar negen verschillende functies bekleed. Hij onder andere CFO bij de televisietak en de verlichtingsactiviteiten en werkte tussen 2008 en 2010 als hoofd investor relations. Van 2010 tot 2014 gaf hij leiding aan het transformatieprocess Accelerate. Sinds juli 2014 staat hij aan het hoofd van de geïntegreerde afdeling voor fusies, overnames en desinvesteringen. McCrone is in Schotland geboren en in Noord-Ierland en Schotland opgegroeid. 
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen