Genomineerd Best M&A Director 2014: Pieter Roeloffs – Wolters Kluwer

Pieter Roeloffs was in 2014 bij Wolters Kluwer verantwoordelijk voor 10 transacties. Voorbeelden hiervan zijn de transactie waarbij Wolters Kluwer de Poolse juridische activiteiten van Reed Elsevier overnam en tegelijkertijd de juridische activiteiten in Canada aan hen verkocht, en de acquisitie van Dingxin Chuangzhi, de Chinese marktleider in audit software.
Zulke transacties hebben het wederom tot een actief jaar gemaakt. Dealflow in de sector professional publishing, software & media was wereldwijd aanzienlijk, met name gedreven door het feit dat de digitale transformatie hoog op de strategische agenda staat bij veel bedrijven. Dit is een trend die zich in 2015 zeker zal doorzetten en zich voor Wolters Kluwer vertaalt in een gedegen pijplijn van transacties.
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.  
Gerelateerde artikelen