Genomineerd Best Lawyer Midmarket, Klaas de Vries: Geen slowdown in 2016

M&A Community interviewt alle genomineerde M&A-advocaten van 2015. Hoe is dit jaar voor hen verlopen? En wat verwachten zij voor volgend jaar? In dit bulletin spreken wij met Klaas de Vries. "De fundamentals zijn volgens mij in 2016 niet significant anders dan in 2015.”
Wie: Klaas de Vries,  partner corporate/M&A
Waar: De Brauw Blackstone Westbroek
Wat: Genomineerd Best M&A Lawyer Midmarket 2015
 
Voor Klaas de Vries was 2015 (net als 2014) een jaar met bijzonder veel M&A activiteit. “Er deden zich voor onze cliënten veel mogelijkheden voor om een overname of desinvestering te doen, en van die mogelijkheid is ook volop gebruik gemaakt. Dat heeft De Brauw veel interessante en uitdagende projecten opgeleverd, waarmee wij ons zeer gelukkig prijzen. Het betekent echter ook dat er door onze mensen opnieuw een jaar lang bijzonder hard is gewerkt.”
De Vries heeft zich onder meer bezig gehouden met de afronding van de verkoop van NRC door Egeria, het openbaar bod van Sweco op Grontmij (waarbij ze namens Grontmij optraden) en de overname van Deli Building Supplies door PontMeyer. Ook heeft hij gewerkt aan de overname door KPN van IS Group en de verkoop door Reed Business van hun healthcare publishing activiteiten. Net als in de afgelopen jaren ziet De Vries “geen concrete aanwijzingen" dat er op de korte termijn een slowdown zal gaan plaatsvinden in M&A activiteit. "De fundamentals daarvoor zijn volgens mij in 2016 niet significant anders dan in 2015.”
Gerelateerde artikelen