Genomineerd Best Lawyer Midmarket, Herman Kaemingk: Volop vermogen beschikbaar

M&A Community interviewt alle genomineerde M&A-advocaten van 2015. Hoe is dit jaar voor hen verlopen? En wat verwachten zij voor volgend jaar? In dit bulletin spreken wij met Herman Kaemingk.
Wie: Herman Kaemingk,  partner corporate/M&A
Waar: Loyens & Loeff
Wat: Genomineerd Best M&A Lawyer Midmarket 2015 
 
Het viel Kaemingk in 2015 op dat voor goed doordachte overnames volop vermogen beschikbaar is. De afgelopen twaalf maanden heeft hij aan vele deals gewerkt die dit onderstrepen. 
 
Zo trad hij op voor NPM Capital, en de families Cordia en Van der Lely, bij de verkoop van hun offshoredienstverlener Seafox aan het Arabische Millennium Offshore Services. Ook werden Kiwa en NPM Capital geholpen bij de overname van Inspecta, dat gekocht werd van 3i.
 
Investeerder Wadinko schakelde Kaemingk in voor de verkoop van AKG aan Veolia. Weener Plastik werd geholpen bij de secondary management buyout met 3i. Maas International (koffiemachines) schakelde Kaemingk in bij de verkoop van dochterbedrijf Spengler aan het Zweedse Crem International, en bij de verkoop van Maas zèlf in een MBO met ABN AMRO. En S5 North Europe, een havendienstverlener van ondernemer Karel Peters en investeerder Peter Goedvolk, werd geholpen bij de overname van Jardine Shipping uit HongKong. 
 
Keamingk verwacht dat genoemde trend van 2015 zich in 2016 zal voortzetten. 
 
Gerelateerde artikelen