Genomineerd Best Investment Manager Family Office 2014: Leo Derksen – CommonWealth Investments

Leo Derksen is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Investment Manager Family Office. Derksen is mede oprichter van Family Office CommonWealth Investments in Den Haag. Binnenkort verhuist het kantoor naar Amsterdam.
CommonWealth Investments verleent aan een aantal vermogende families diensten op het gebied van private equity investeringen, corporate finance, asset allocation en estate planning. In het verleden heeft zij haar cliënten onder andere geadviseerd bij directe investeringen in bedrijven als ook bij investeringen in private equity fondsen, high hield obligaties en andere alternatieve investeringen.
 
Dit jaar heeft CommonWealth Investments de verzelfstandiging van Rabo Capital (de buy out tak van de Rabobank) geleid. Rabo Capital is verder gegaan onder de naam Nordian Capital Partners. Naast Rabobank en CommonWealth Investments, zijn ook PGGM en het team van Nordian toegetreden als investeerders.
 
Derksen ziet 2015 vol vertrouwen tegemoet. ‘We hebben een veelzijdige deal pijplijn.’ 
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
  
Gerelateerde artikelen