Genomineerd Best Investment Manager Family Office 2014: Marius Coebergh – De Hoge Dennen

Marius Coebergh van De Hoge Dennenj in genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Investment Manager Family Office. "In 2014 ben ik betrokken geweest bij de investeringen van De Hoge Dennen Capital in Simpel.nl, een van de grotere onafhankelijke ”Sim Only” aanbieders van mobiele telefonie, alsmede Tentoo, marktleider in Nederland op het gebied van payrolling", zegt Coebergh.
De Hoge Dennen had een goed jaar en stond vooraan in de rij bij het kiezen van nieuwe investeringen. "Het afgelopen jaar viel op dat we succesvol waren via onze proprietary dealflow. Voor 2015 verwachten wij vergelijkbare omstandigheden in de fusie- en overnamemarkt."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen