Genomineerd Best General Counsel 2014: Jasper Spanbroek – KPN

Jasper Spanbroek van KPN is genomineerd voor een award in de categorie Best General Counsel. Hij is sinds februari 2013 General Counsel van KPN.
Spanbroek: "Voor mij waren de belangrijkste M&A achievements van de afgelopen 1,5 jaar de verkoop van E-Plus aan Telefónica Deutschland (zowel de transactie zelf als de goedkeuring door de Europese Commissie – eveneens een zeer intensief traject), en het voorgenomen openbaar bod van Ameríca Móvil op KPN. In beide gevallen mocht ik de juridische aspecten namens KPN behartigen. Allen & Overy (Jan Louis Burggraaf) trad op als outside counsel. Een wel zeer enerverende start van mijn functie als General Counsel."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
  
Gerelateerde artikelen