Genomineerd Best Debt Advisor 2014: Martijn Mouwen – PwC

Martijn Mouwen van PwC is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Debt Advisor. Hij adviseerde bij de (her-)financieringen van onder andere Jack-Up Barges, Zeeman, Iddink / NPM Capital, HVC, Bollegraaf Recycling, Sandd Postverspreiders, Travix en Port of Amsterdam.
Mouwen zag in 2014 een toename van het gebruik van alternatieve financieringsvormen. "PwC Debt Advisory werkt in toenemende mate met alternatieve financiers en vormen van financiering, waar onze opdrachtgevers steeds meer voor openstaan. Ik heb 2014 ervaren als een jaar waarin de banken steeds meer tot het besef komen dat ‘originate-to-distribute’ belangrijker wordt om relevant te blijven in de toekomst."
Mouwen constateert dat alternatieve vormen van financiering een grotere rol zullen krijgen. "Ik denk dat de trend van alternatieve vormen van financiering en financiers onomkeerbaar is. Ik verwacht dat de gereedschapskist waar ik als Debt Advisor gebruik van kan maken om mijn opdrachtgevers goed te adviseren zich verder uit zal breiden in 2015. Dat maakt ons werk er alleen maar leuker op."
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
 
Gerelateerde artikelen