Genomineerd Best Debt Advisor 2014: Daan Bouwman – Nielen Schuman

Daan Bouwman van Nielen Schuman is genomineerd voor een award in de categorie Best Debt Advisor. Voor Nielen Schuman was het een goed jaar. "Nielen Schuman heeft voor het eerst in haar historie in één jaar tijd voor meer dan één miljard aan financiering gearrangeerd", zegt Bouwman.
"Er was Veel activiteit in de markt. De bankmarkt maakte een herstel door en afgelopen jaar kenmerkte zich door een voorzichtig optimisme. Ik verwacht dat de trends van 2014 zullen doorzetten. Meer deals, betere voorwaarden voor ondernemingen en meer activiteit van direct en of alternative lenders", zegt Bouwman. 
De debt advisor was betrokkn bij meerdere deals, waaronder de acquisitiefinancieringen van Chrysal voor Nordian Capital Partners, ASP4ALL / Bitbrains voor Vitruvian en SPG Prints voor Invescorp. Hij adviseerde ook bij de herfinancing van Suit Supply, Radio 538, Van Dijk Educatie, Muelink & Grol (Egeria), Teleplan (Gilde buy-out partners), CMI Holding (Bencis) en USG (Bencis).
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
 
Gerelateerde artikelen